torek, 12. april 2016

Primerjalnik cen angleških knjig na bestseller.si

V naši spletni knjigarni bestseller.si se že šesto leto trudimo, da bi svojim strankam v Sloveniji približali angleške knjige za nižjo ceno. Danes svojo vizijo dosegamo še z enim dosežkom, in sicer primerjalnikom cen knjig v tujih spletnih knjigarnah. Trenutno cene lahko primerjate med knjigarnami Bookdepository, Wordery in Abebooks. Cene se naložijo samodejno, pri izračunu pa je upoštevana brezplačna poštnina v Slovenijo.

Novost se izkaže odlično pri prihranku časa in prihranku denarja, saj lahko že z enim pogledom najdete najnižjo ceno - ne da bi morali iskati in obiskati več knjigarn. Primerjalnik cen bomo poskusili razširiti še s kakšno knjigarno, zato nam sporočite, v katerih ponavadi nakupujete.

Cene, ki so pri nas že sicer med najugodnejšimi, lahko na ta način naredimo še bolj ugodne. Primerjalnik upošteva tudi akcijske cene knjig, tako da bo najdena knjiga vedno najboljša izbira. Razlike v ceni so lahko malenkostne, par centov, do tudi nekaj evrov - kar pri nizkih cenah knjig ni tako zanemarljivo. Kot primer navedimo zbirko treh knjig Hunger Games, ki v redni prodaji stane 31,14 EUR, naša znižana cena s 35% popusta znaša 20,15 EUR, s primerjalnikom cen pa lahko najdemo vse tri knjige skupaj že za 18,73 EUR. Prihranek je torej skoraj 40 odstotkov, tako da boste do knjig lahko prišli še ceneje. (Navedene cene veljajo v času pisanja objave, cene pa se lahko spreminjajo tudi večkrat dnevno.)Primerjalnik cen je še v testni fazi, zato smo ga označili z oznako "beta". V praksi to pomeni, da se lahko izkaže, da bo kakšna cena knjige ob nakupu drugačna, kot pa je izpisano na bestseller.si. Kljub temu ga preizkusite!

Želite, da vključimo še kakšno knjigarno? Povejte nam v komentarjih!

2 komentarja:

 1. Thank you for sharing useful information with us. please keep sharing like this. And if you are searching a unique and Top University in India, Colleges discovery platform, which connects students or working professionals with Universities/colleges, at the same time offering information about colleges, courses, entrance exam details, admission notifications, scholarships, and all related topics. Please visit below links:


  Mahakaushal University in Jabalpur

  YBN University in Ranchi

  Manipal University Jaipur

  Swami Vivekanand University in Sagar

  OdgovoriIzbriši