ponedeljek, 4. april 2016

Bestseller tudi v Nemčiji

Ste tudi vi eden izmed mnogih strank in navdušencev spletne knjigarne Bestseller.si, ki je v Sloveniji poznana kot najboljši vir za naročanje tujih knjig? Z veseljem delimo z vami, da smo odprli "spletno podružnico" knjigarne sedaj tudi za nemško govoreči trg. Knjigarno smo prevedli v nemški jezik in priredili za trge Nemčije, Avstrije in Švice. Ker ima slovenska blagovna znamka v imenu ".si", kar tujcem ne pomeni kaj veliko, smo za potrebe širjenja na tuje trge začeli razvijati novo blagovno znamko, Bestseller123.


"Nemški Bestseller", kot novi knjigarni rečemo v ekipi, je dosegljiv na naslovu http://www.bestseller123.com/de/. Ravno tako kot slovenski vsebuje ponudbo kar dveh milijonov knjig, med njimi tako zadnje prodajne uspešnice, kot tudi zimzelene klasike. Cene so zelo konkurenčne, kar bo verjetno všeč tudi nemško govorečim kupcem, postopek naročanja pa enostaven.

Vabimo vas, da našo novo knjigarno priporočate svojim nemško govorečim kolegom in znancem. Omogočite jim, da s pomočjo slovenskega izdelka knjige kupijo ceneje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar