petek, 11. september 2009

Obrnite recesijo sebi v prid

Če je tudi vaše podjetje zajela recesija, verjetno iščete načine, kako prihraniti kakšen evro, kako pridobiti kakšno novo stranko, ki bo plačevala račune, ter kako vsaj ohraniti obstoječi nivo poslovanja. Trošenje v tem času se ne zdi logična izbira, kajne?

Poglejte na isto temo še z druge strani. Tudi druga podjetja so se znašla v situaciji, kjer nižajo stroške za storitve, za katere mislijo, da jih ne potrebujejo. Predvsem pa nižajo stroške za storitve, ki ne prinašajo neposrednih, in takojšnjih dobičkov. To je rast cen storitev seveda ustavilo, nekatere cene so se celo znižale.

Če se ukvarjate z elektronskim poslovanjem ali če imate spletno stran, preko katere včasih ali pogosto pridobite stranko, je to za vas zlata priložnost! Cene spletnega oglaševanja so zaradi manjšega zanimanja oglaševalcev padle na nivoje, ki se jih spominjamo izpred nekaj let. Za enaka vložena sredstva v oglaševanje torej v teh časih lahko iztržite veliko več!  Seveda je odvisno od vas, kateri kanal boste izbrali za oglaševanje - razlika v cenah je najbolj opazna pri oglaševalskih mrežah, kjer ceno neposredno določa povpraševanje. Primer take mreže je storitev Google AdWords, ki ceno klika na oglas določa glede na povpraševanje oglaševalcev.

Če potrebujete pomoč pri aktivnostih vzpostavitve računa AdWords, se lahko obrnete na naše podjetje in z veseljem prevzamemo vzpostavitev računa in vodenje oglaševanja na svoja pleča.

Še vedno trdite, da je recesija slaba za vse?

Ni komentarjev:

Objavite komentar