četrtek, 24. september 2009

Plačevanje s storitvijo PayPal

Spletno plačevanje je pri veliki večini uporabnikov spleta še vedno nekoliko sumljiva zadeva. Če gre za strani, ki jim zaupamo, ponavadi ni težav. Če pa uporabniki želijo kupiti izdelek od prodajalca, ki ga ne poznajo (mali ponudniki izdelkov in storitev smo v večini nepoznani, kajneda?), pa zaupanje še ni ustvarjeno. Takrat je marsikomu težko zaupati številko kreditne kartice, saj so novice o njihovih zlorabah pogoste (dejanskih izrab ob pametnem ravnanju s karticami je kljub veliko novicam bolj malo).

Ker kupca želite obdržati kljub temu, da vam popolnoma ne zaupa, se lahko poslužite storitve PayPal. Storitev PayPal uporabnikom omogoča, da številko kreditne kartice zaupajo Paypal-u (ki mu zaupajo), vsem ostalim spletnih stranem, na katerih plačujejo, pa plačajo z uporabo storitve PayPal. Plačilo poteka tako, da vas prodajalec iz svoje trgovine preusmeri na PayPal, tam vpišete svoje geslo, potrdite plačilo, ter se vrnete nazaj na stran prodajalca, ki vam omogoči storitev ali pošlje izdelek. Preprosto, varno in med spletnimi uporabniki zelo razširjeno!

Če razmišljate o izrabi globalizacije in poiskati stranke v tujini, je uporaba storitve PayPal kot plačilnega sredstva zelo priporočljiva. V podjetju Mihov.com vam poleg izdelave, vzdrževanja in optimizacije spletnih strani nudimo tudi izdelavo integracije s PayPal. Integracija je preprosta, povezana spletna stran ali trgovina pa tako ponuja varen in svetovno razširjen način spletnega plačevanja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar