petek, 8. junij 2012

Vse strani s popusti, kuponi in dnevnimi ponudbami

Verjetno poznate trend spletne prodaje posebnih ponudb, ki je v zadnjih nekaj letih obnorel tudi Slovenijo. Gre za spletne strani, ki omejen čas (običajno le en dan ali nekaj dni) ponujajo izdelke ali storitve po neverjetno nizkih cenah - popusti se raztezajo od 50 pa tudi do 90 odstotkov redne cene.

Začetnik oziroma največji predstavnik tovrstnih strani v Ameriki je bil Groupon, ki je doživel strmo rast popularnosti in tudi strmo upadanje zanimanja vlagateljev. Kljub temu se je pojavilo ogromno število strani, ki so kopirale Grouponov model - praktično gre za Gruoponove klone.

Strani, ki ponujajo posebne dnevne popuste, je precej nastalo tudi v Sloveniji. Nekatere strani so bile na voljo kmalu po pojavitvi fenomena Groupona, nekatere šele nastajajo in se uveljavljajo, nekaj pa jih je tudi že prenehalo s poslovanjem.

Da bi tovrstne ponudbe lažje našli, smo v imeniku spletnih strani izdelali posebno rubriko, kjer smo zbrali seznam vseh strani, ki ponujajo popuste in kupone. V rubriki je več kot trideset (30!) tovrstnih strani, objavili pa smo tudi strani, ki zbirajo in prikazujejo ponudbe več ponudnikov na enem mestu.

Želimo vam veselo brskanje po popustih!

Vse strani s popusti v Sloveniji >>


Ni komentarjev:

Objavite komentar